Om mig

Jeg har arbejdet med min kreativitet så længe jeg kan huske, og det indenfor stort set alt hvad jeg har kunnet få fingrene i. Derfor valgte jeg netop en uddannelse med et godt fokus på det kreative, og endeligt mediegrafikeruddannelsen, fordi den samtidig er et håndværk med nogle faste rammer og regler.

Jeg er 27 år, og bor i Solrød med min kæreste, hund og kat. Fritiden går med Adobe programmerne, Google, hjemmelavede kort, diverse andre kreative projekter alt efter hvad der har fanget min interesse, rulleskøjteløb, fitness, dokumentar- og madprogrammer, og meget mere...

Jeg har taget 10. klasse med udover de lovpligtige 9 folkeskoleår, og derefter en gymnasial uddannelse. Herefter arbejdede jeg tre år med autistbørn på Brøndagerskolen i Albertslund. Da jeg startede på mediegrafikeruddannelsen, havde jeg et studiejob som receptionist i et Internet- og IT-udviklingsfirma på Strøget, hvorefter jeg var halvandet år i lære i Umates i Karslunde. Siden august 2009 har jeg været i lære i Futurecom i København Ø, hvor vi arbejder med videomøder, webmøder og unified communications. Huset er delt op i grafisk, salg og konsulent.

Da min chef, Anders Kähler, opkøber og videresælger ejendomme i både Danmark og Schweiz, har der været en del arbejde med ejendomme. Og herudover den 155 år gamle betonfabrik Kähler Kelement, som også er i Anders Kählers' stald.